Bemutatkozás

Széchenyi Iskola Tanulóiért Alapítvány

Tisztelt Lakosság!

Örömmel tudatjuk, hogy a Tápiószecsői Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a Nagyközségi Önkormányzattal közösen alapítványt hozott létre az iskolában folyó oktató-nevelő munka és a tanulók tanulmányi előmenetele érdekében.

Köszönettel fogadunk minden felajánlást, melyből az iskola korszerűsítését és a gyermekek kényelmét, tudását szolgáló eszközöket vásárolunk.

Kuratórium

Dr. Palotás Klára elnök

PalotásKláraPalotás Klára vagyok, 1998 óta élek Tápiószecsőn. Geológusként dolgozom a Magyar Földtani és Geofizikai Intézet Gyűjteményi Főosztályának vezetőjeként. Angoltanári végzettségemnek a Mozgássérültek Állami Intézetében vettem hasznát, ahol 2,5 évig tanítottam fiatalokat. Jelenlegi munkám alapvetően szervező jellegű, magában foglalja a főosztály vezetését, kiállítások szervezését, ismeretterjesztéssel kapcsolatos feladatokat, valamint kiadványok készítését, szerkesztését.

Kislányom a szecsői általános iskola padjait koptatja, így belelátok az alsó tagozat mindennapjaiba. Látom a tanárok küzdelmét a diákok fejlődéséért, de azt is, milyen sok nehézséggel küszködnek. Remélem, az Alapítvány révén segítséget nyújthatunk munkájukban.

Az Alapítvány kuratóriumának elnökeként feladatom az Alapítvány képviselete, a kuratóriumi ülések összehívása és vezetése, a kuratórium munkájának koordinálása, az Alapítvány gazdálkodásával kapcsolatos feladatok ellátása. Kötelességem a közvélemény és a kuratórium tagjainak tájékoztatása. Részt fogok venni pályázati lehetőségek felkutatásában, pályázatok írásában.

Lászlóné Dósa Nikoletta titkár

Dósa NikolettaA nevem Lászlóné Dósa Nikoletta. Születésemtől fogva Tápiószecsőn élek, ide jártam iskolába és a férjem is tápiószecsői születésű. Két gyermek édesanyja vagyok, a nagyobbik, Dominik már iskolás a kisebbik, Rebeka most kezdte az óvodát.

A Szent István Egyetem Jászberényi Karán végeztem Művelődésszervező szakon 2007-ben, ezen kívül van vendéglátóipari és marketing menedzseri végzettségem is. A második gyermekem születése után, a GYED alatt pedig elvégeztem egy online marketing tanfolyamot is.

Korábban dolgoztam alkalmazottként, majd egy rendezvényszervező cég ügyvezetőjeként. Az online marketing tudásomat felhasználva, jelenleg  egy online vállalkozást építek a saját otthonomból, hogy a családom közelében legyek.

Fontosnak tartom a helyi értékek megőrzését és a közösség építését, ezért is vállaltam el a SzITA Kuratórim felkérését. A rendezvényszervezői múltammal és az online területen szerzett tudásommal segítem az alapítvány munkáját.

Inczéné Bálint Nikolett

BálintNikiInczéné Bálint Nikolett vagyok, három gyermek édesanyja. 2003-ban végeztem az Államigazgatási Főiskola igazgatásszervező szakán, majd 2008-ban közgazdász diplomát szereztem a Széchenyi István Egyetem Gazdálkodástudományi Karán. A fentiek mellett külkereskedelmi, vállalkozási ügyintézői képesítéssel is rendelkezem.

2003 óta dolgozom a köz szolgálatában, amelyet mintegy 7 év örömteli gyermeknevelés szakított meg 2006 és 2013 között. Jelenleg Tápióság Község Önkormányzatánál munkaügyekért, pénzügyekért vagyok felelős.

Úgy gondolom, hogy az Alapítvány munkáját – szakmámból adódóan – a szabályszerű működés biztosításával, a pénzügyi adminisztrációs feladatok ellátásával, valamint a pályázatok összeállításával, elszámolásával tudom támogatni.

Erdei Annamária